“Kan dere fikse billetter?” Det kan vi!

 

 

“Kan dere fikse billetter?” Dette spørsmålet får vi i CSN til stadighet. Klart vi kan, men det krever litt forberedelse og innsats fra deg selv. Vær ute i god tid og planlegg!

For å kunne søke billetter gjennom Chelsea Supporters Norway må man ha medlemskap hos oss (NOK 300,-/250,-) og ha et Chelsea FC Membership (£32 - tilsvarer i underkant av 400 kroner). (CSN-medlemskap - Chelsea FC Membership)

“Så 700 kr, og det i det hele tatt før man får kjøpt billett?!” - tenker du kanskje da. Ja, det er ingen billig hobby, men sammenligner man med alternative tilbydere er det ikke så dyrt. De dyreste billettene vi tilbyr ligger på omtrent tusenlappen og da sitter man med glimrende utsikt på langsiden. Kortsidene er rimeligere, men stemningen der er ofte bedre da fansen sitter her. Skal du på flere enn en kamp blir snittprisen selvsagt rimeligere, da medlemskapet kun betales en gang. 

Vi skal ikke påstå at du ikke kan finne rimeligere billetter på nett, men stort sett vil vår dyreste løsning være konkurransedyktig med det rimeligste du finner, og i det store og det hele er andre tilbydere langt dyrere. Ved å bestille gjennom oss har du også tryggheten av å unngå svindel. Vi skal heller ikke drive skremselspropaganda, men det finnes nok av eksempler på salg av falske billetter og svindelsider. Det unngår du ved å bestille gjennom oss. 

 

Er man garantert billett hvis man bestiller fra CSN?

Vi kan ikke garantere 100% at du får billett, da det finnes et naturlig øvre tak for antall billetter. Stamford Bridge har 41 837 seter, og Chelsea tildeles et begrenset antall på  bortekampene. Likevel kan CSN vise til en leveringsprosent på mellom 85-93% de siste sesongene, og avslagene er da medregnet bestillinger med ugyldig Chelsea FC-medlemskap og utilstrekkelig antall lojalitetspoeng. 

Loyalty Points

Lojalitetspoeng er et system som belønner trofaste fans som ofte drar på kamp og som fornyer sitt medlemskap. Populære kamper, som kamper mot storlag, krever ofte et visst antall lojalitetspoeng. Kamper som krever LP er spesifisert på påmeldingssiden. Kjøp av billetter gir poeng som akkumuleres på din Chelsea FC-medlemsside. Sjekk Chelseas egen oversikt over Loyalty Points her.

 

Alternativ

Er man ute i dårlig tid, eller befinner deg i London og har lyst til å se en storkamp sent i sesongen, kan det derfor være vanskelig for oss å hjelpe deg. Det er likevel ikke helt håpløst da Chelsea Supporters Norway har et godt samarbeid med Ving. Sjekk deres sider for tilbud her

Er man fortsatt usikker kan man kontakte Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. God kamp!

 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.