CSN inviterer til byvandring på fellesturen!

I anledning Chelsea Supporters Norway sin fellestur har vi gleden av å annonsere byvandring i regi av Eirik Havdahl, forfatter bak den norske Chelsea-bibelen Carefree. Havdahl har arrangert flere lignende vandringer tidligere og deltakerne har vært strålende fornøyd. Medlemmer av CSN trenger bare å møte opp for å bli med, noe vi anbefaler på det sterkeste for de med interesse i Chelsea Football Club. Dette gleder vi oss virkelig til!

Oppmøte er fredag 7/10-22 kl. 19:00 (engelsk tid) på puben The Butcher`s Hook som ligger ved hovedinngangen til Stamford Bridge.
 
 
Vi var selvsagt veldig skuffet over andelen kampbilletter CSN ble tildelt til denne kampen, og flere av oss må forsøke seg i CFC sitt Virtual Waiting Room på mandag. Grunnen til at CSN ble avkortet var rett og slett at det ble bestilt i store kvanta fra flere supporterklubber til spesifikt denne kampen. Noe som svært sannsynlig skyldes at det var den eneste lørdagskampen som var satt uten risiko for å flyttes for TV-sending, som naturligvis var svært viktig for CSN da vi skulle arrangere en fellestur. 

Uansett så håper vi det ordner seg med billetter for samtlige og at vi møtes både til byvandring og til kamp. Ønsker du å få et lite innblikk i hvordan en slik byvandring er kan du se TV2 sitt innslag fra byvandringen i 2014

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.